Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? gölgedekiler kabus ve ikiz kalbi, türk kısa film izle, kısa film gerilim fantastik, Arzu Yanardağ

        Adını koyamadığımız muammaların, inanılmaz mucizelerin, sizi sarsacak günlerce etkileyecek öykülerini Gölgedekiler ile Show TV ekranlarında izlemeye hazır olun

        Gölgedekiler'in bu hafta yayınlanacak ilk filmi Kabus. Ruhsal dengesizlik içinde bir kadının etrafında dönen ürkütücü bir öykü.Kadının kanlı bir bahçıvan makasıyla sonlanan kabusları neyi işaret ediyor? Issız bir evin içinde sırlarıyla yaşayan dört esrarlı insan.İzleyenlerin uzun süre unutamayacakları bir film.Bu bölümde Arzu Yanardağ, Fatma Toptaş yanı sıra Volkan Çolpan rol alıyor.

        Gölgedekiler'in ikinci filmi ise; İkiz Kalbi. Depremde kaybolan ikizinin yaşadığını hisseden bir mahkumun gerilimli ama içimizi ısıtıcak öyküsü.Hapisten kaçan genç hangi enkazın altında olduğunu bilmediği ikizine ölmeden yetişebilecek mi? Bu filmin başrolünde Mert Aydın var.

        Gölgedekiler yine izleyiciyi gerçeğin ve bilinenin ötesine taşıyacak. Yine şaşırtacak ve sarsacak.

        Ekranların eşi görülmemiş, tek paranormal-fantastik projesi olan "Gölgedekiler", yarın akşam saat 22.45'te iki yeni kısa filmle Show TV'de!

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa