Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya The Best LUX Ist

        Moda, Mücevher, Kişisel Bakım&Sağlık, Aksesuar, Dekorasyon, Sanat&Antika, Özel Yerler, Oteller, Restoranlar ve Gece kulüpleri..

        İstanbul’un en LUX’leri bu dergide...

        Kalitesi ve göz alıcı sayfalarıyla ‘İstanbul’un en ayrıcalıklı’ dergisi unvanını elinde bulunduran ‘The Best Places of İstanbul’ dergisi yeni sayısına özel olarak baştan aşağı yenilendi ve raflardaki yerini aldı..

        Gecce Yayın Grubu tarafından yayınlanan ve bir sene boyunca aranızda ‘The Best Luxury of İstanbul – The Best LUX İst’ adıyla arz-ı endam edecek olan dergimiz yeni tasarımı, lüks konsepti, keyifli içeriği ve farklı bakış açısıyla İstanbul’un sahip olduğu tüm lüksleri bir arada sunuyor.

        Moda, mücevher, kişisel bakım, aksesuar, dekorasyon, sanat-antika, oteller, restoranlar, özel yerler ve gecce yaşamı olmak üzere 10 farklı kategoride, İstanbul'un en lüks markalarını bulabileceğiniz tasarım harikası ‘The Best Luxury of İstanbul – The Best LUX İst’ Dergisi 308 sayfa, pırıl pırıl kuşe..

        Bizim bu yıl ki sloganımız ‘İstanbul’un ışıltısını hissedin!’ O nedenle de herkesin İstanbul’un ışıltılı dünyasına doğru bir yolculuğa çıkmasını istiyoruz..

        Evet hazır mısınız? En gösterişli, en şatafatlı ve en büyülü İstanbul serüveniniz başlıyor..

        İstanbul’daki dünya markaları, patronların ‘lüks’ hobileri, sürpriz röportajlar ve tabii ki İstanbul’un en lüks markaları ‘The Best Luxury of İstanbul – The Best LUX İst’de sizleri bekliyor..

        Arşivlerinizde mutlaka bulundurmanız gereken bir baş yapıt olan ‘The Best Luxury of İstanbul – The Best LUX İst’ çıktı; mutlaka alın ve İstanbul’un ışıltısını hissedin!

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa