Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya "MHP vampirler ordusu mu? Kanla mı besleniyoruz?"

        Akşener “Bahçeli sayesinde sokaklar kan gölüne çevrilmekten kurtuldu diyorlar. Ben bunu olumlu bir söz olarak algılamıyorum. MHP vampirler ordusu mu, kanla mı besleniyoruz? Çok ayıp görüyorum bu yaklaşımı ve haksızlık olarak nitelendiriyorum. MHP çizgisinden hiç ödün vermeden, sağduyusunu sürdürmüş bir partidir. Değişen söylem Başbakan Erdoğan’ın söylemidir.”

        Program devam ederken “Meclis’te kavga çıkmış, BDP ve AKP’liler kapışmış, siz de TBMM Başkanvekilisiniz, Kavga çıkınca ne hissediyorsunuz?” sorusuna şöyle cevap verdi: “ Çok üzülüyorum, hemen kapatıyorum oturumu. Kurallara uyulması gerektiğini düşünen birisiyim. Ama öfkelenmiyorum desem, yalan olur tabii.”

        Balçiçek İlter gerçi sizin de geçmişte Emniyet genel müdürü’nün kapısını kırdırdığınız yazılmıştı hatırlatması yapınca Akşener’in cevabı gülümsetti.

        “Emniyet Genel Müdürü’nün kapısı çeliktendir ve çift kapıdır. Benim de bazukam yoktu Balçiçek Hanım!”

        Akşener ayrıca Muhteşem yüzyıl dizisine de sahip çıktı. “Beni bir tarihçiyim. Ecdadımızı yanlış anlatan filmlere eleştiri getirebilirsiniz ama tepkilerin abartıldığını düşünüyorum. Atatürk’ü yeren onca filme eleştiri diye yaklaş, ileri demokrasi de, laf Kanuni’ye gelince toz kondurma… Çifte standarda karşıyım.”

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa