Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Medya Derneği resmen kuruldu

        Medya Derneği, kuruluşunu Four Seasons Hotel'de düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. Derneğin Başkanı Salih Memecan, medyada kalitenin artırılması için çalışacaklarını dile getirdi. Başkan yardımcısı ve Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ise, 'Amacımız bir tabela derneği olmak değil, sektörün sorunlarını yakınen biliyoruz ve çözüm için çalışacağız' dedi.

        Toplantıda Salih Memecan, bir gazetecinin, ''(Yandaş medya dernekleşti) eleştirilerine nasıl bir yanıtınız olacak?'' sorusuna, ''Pek ciddiye almıyoruz, işimizi yapıyoruz. Gazetecilerin taraf olması çok normal, hangi taraftan olacağı kendi bilecekleri iş ama onların 'taraf oldu' diye eleştirilmelerini yanlış buluyoruz'' yanıtını verdi.

        Medyada yeni bir dönemi başlatan derneğin kuruluşunun duyurulduğu basın toplantısına, Başkan Salih Memecan'ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nun yanısıra derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, TRT Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Şahin, Turkuvaz Medya Yön.Kur.Bşk.Vekili Serhat Albayrak, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak da hazır bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa