Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Canlı yayında öldürmeyi denedi!

        Hindistan'da yaşayan Surender Sharma düşünce gücüyle birini öldürebildiğini iddia etti.

        Bu iddianın saçma olduğunu belirten Hindistan rasyonel düşünce derneği Başkanı Sanal Edamaruku, Sharma'ya "Beni canlı yayında öldür" diye Sharma'ya meydan okudu. Bunun üzerine ilk başta isteksiz davranan Sharma daha sonra yeteneğini ispatlamak için canlı yayına çıkmak zorunda kaldı İki önemli ismin bu iddiası milyonlarca kişiyi ekran başına topladı.

        Canlı yayında ilahiler söylemeye başlayan Sharma sonra Edamaruku'nun başına su serpti. Daha sonra saçlarını karıştırıp Edamaruku'ya doğru bir bıçak savurdu.

        Uzun bir süre 'ölmeyen' Edamaruku daha sonra Sharma ile dalga geçmeye başladı 55 yaşındaki Edamaruku şovun ardından "Artık bitti, tamamen yok oldu"derken, Sharma, Edamaruku'yu tanrılara kendisini koruması için dua etmekle suçladı.

        Yalanının ortaya çıkmasını hazmedemeyen ve Edamaruku'yu tanrılara kendisini koruması için dua etmekle suçlayan Sharma, Edamaruku bir kadınla birlikte olduktan, külle ovulup, alkollü içki içtikten sonra gece dışarıda tekrar denedikten sonra öldürebileceğini savundu. Ancak Sharma ikinci denemesinde yine başarısız oldu. (Milliyet)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa