Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya "Sen hiç lezbiyen ilişki yaşadın mı?"

        Hülya Avşar TürkMax'ta başlayacak programının ilk bölümünde gündemdeki bir ismi konuk etti.

        Avsar kızı yeni sezona son günlerde adi medya dünyasinda en cok konuşulan isim Seyhan SOYLU nam-i diger adi ile SISI' yi konuk etti.

        Sisi ile Hülya AVSAR' in sohbeti 120 dakika surunce Digiturk yapımcıları da bu ilginc sohbeti izleyicilerine 2 bolume ayirarak vermeye karar verdiler. Program yayınlanmadan önce en ilginç diyaloglar Medyafaresi'nde.

        Sisi: Hülya'ciğim boynuna taktigin kolye hac miydi ?

        Hülya Avşar: Aslinda değildi, gazeteciler sazan gibi atladi.O bir semboldü. Fakat hac taksam ne olur ki ben taktigim kolye ile degil imanimla ALLAH' a bagliyim. Ayrica Camiye de, Sinagoga da, Kiliseye de gider dua ederim, Cem evine de ALLAH' i arayan her yerde bulur ve ibadet eder. Şekil ve yer onemli değil.

        Sisi: Peki şuan alnımdaki Osmanli tugra kolyeyi sana takiyorum bundan sonra sende Avsar kizi olarak Ergenekon kizi ol ..

        Hülya Avşar: Asla takmam peki sen Ergenekon musun?

        Sisi: Elbette Ergenekon'um fakat Ergenekon 2'ye ayrilir biri Ergenekon destani digeri Ergenekon örgütü. Ben destanin icinde yer almak isterim boyle bir örgüt ile adımın anılması benim icin zul olur.

        Ergenekon nedir biliyor musun Hülya ?

        Hülya Avşar: Örgüt

        Sisi: Saçmalama Hülya olur mu öyle sey. Ergenekon bir destandir. Türklerin Türkiye'sini anlatan bir Türk destanidir.Genel olarak, düşman tarafindan hile ile yenilgiye uğratilan Türklerin Ergenekon ovasinda yeniden türeyip tekrar eski yurtlarına dönerek düşmanlarıyla çarpışmalarini anlatır..

        O dönemdeki Türk'ün gücü çok büyük olduğundan dolayı düşmanlar birleşti ve hile ile Türklere saldırdı. Çoluk cocugu kılıçtan geçirdiler.

        O çağda Türkler' in başinda Il Kağan vardi. Il Kağan'in da birçok oğlu vardı. Ancak, bu savaşta biri dısında tüm çocukları oldu. Kayi (Kayan) adlı bu oğlunu o yıl evlendirmisti. Il Kağan'in bir de Tokuz Oguz (Dokuz Oguz) adlı bir yeğeni vardı; o da sağ kalmişti. Kayi ile Tokuz Oguz tutsak olmusları. On gün sonra ikisi de karılarını aldılar, atlarına atlayarak kaçtılar. Türk yurduna döndüler. Türkler' in vardiklari ülkede akarsular, kaynaklar,türlü bitkiler, yemişler, avlar vardı. Böyle bir yeri görünce, ulu Tanri'ya sükrettiler. Kışın hayvanlarının etini yediler, yazın sütünü içtiler. Derisini giydiler. Bu ülkeye " Ergenekon " dediler. Daha sonra da Türkler Ergenekon ovasinda türediler.Yani Hülya'cigim gerçekte Ergenekon Türkler'in vatani..Ben o dönemki vatanıma da şuan yaşadiğim topraklara,devletime asla laf söyletmem ve seve seve can verir siper olurum bu yüzden de. Ergenekon hem bu örgüt kapsaminda iddianamenin adi hem de Türkler'in ana vatanının adi.

        Simdi sana soruyorum Hülya sen Ergenekon musun ?

        Hulya Avşar: Durum boyleyse degisir elbette bende Türk'üm.

        Sisi: Peki Hülya'cıgım sen boş ver bunlar derin konular sen Saadetin ile gerçekten evlendin mi? Nedir bu kilise hikayesi baska bir yer bulamadin mi evlenecek.

        HulyaAvşar: Ben evlenmedim aramizda söz ve akit yaptik oraya tatile gitmistik hadi aramizda evlenelim dedik ve bir kiliseye girdik nisan gibi bir sey ..

        Sisi: Yahu Hülya bu ülkede cami mi kalmadi, imam mi ? Her neyse yinede mutluklar dilerim size ALLAH bir yastikta kocatsin..

        Sisi: Hülya Başbakan dedi ya sana Hülya evlen de cocuk yap diye? Bu konuda Başbakan'ımızı dinleyecek misin ? Hazırlıklarabaşladınız mıSadettin'le :)Hahahah

        HülyaAvşar:Yok bu yaştan sonra cocuk doğuramam herhalde. Artik yaşim 44. Fakat sen neden çocuk yapmiyor veya evlat edinmiyorsun ?Bak geçenlerde bir transseksuel doğum yaptı Hahah :)

        Sisi: Hahaah sen kaşındın. Biz çok denedik ama galiba sorun bende değil sevgilim Tolga da :) Fakat bu konuda da önlem aldim. Londra'ya ameliyat olmaya gittigimde sperm bankasına gelecekte çacuğum olması icin sperm verdim. Şimdi çocuk sahibi olmak istiyorum. Sende halen cok güzel bir kadınsın benim spermlerimden bana tasıyıcı anne olur musun ? Kaç para istersen vereyim. Gerçi senin paraya ihtiyacın yok ama amme hizmeti olarak dogurursun. Ayrıca sen düzgün ve iyi bir anne olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdin. Bende cocuk sahibi olacaksam Türkiye'nin en güzel kadınından olsun isterim. Ayrica ikimizin çocuğu da süper zeka olup yalnız kafa doğar :) Haha

        Hülya Avşar: Sen neden gaylerin, lezbiyenlerin,travesti veya transseksueller icin bir şey yapmıyor, onların haklarını savunmuyorsunuz? Bu konuda Bülent Ersoy da sende hic bir sey yapmıyorsunuz ?:)))

        Sisi: Ben hayatım boyunca Bülent ERSOY'u idol olarak görmedim zaten. Bülent ERSOY'da 70'li yilarda değil de bugün piyasaya cıksaydi hiçbir şansı yoktu.Bugün Harbiye'de veya başka yerlerde hayatını idame ettirmek icin fuhuş yapan kızların icersinde binlercesi Bülent ERSOY gibi sesi güzel, onların şanssızlığı bu yıllarda yasamis olmalari. Yoksa Bülent ERSOY bugün çıksaydı Harbiye de otostop yapsa o kızların güzelligi yanında siftah yapmazdı.

        Ayrıca da insan alnının ortasına kadınlik uzvunu yaptirsa neyse odur. Zaten dogurmakla kadin, Erkeklik organi tasimakla erkek olunmaz insan kendini ne hissediyorsa odur.

        Yani Bülent ERSOY' un kadınım demesiyle kadın olunmaz. Biyikli bir Gay de kadin ruhu tasiyabilir benden de ondan da daha kadin olabilir.

        Bana gelince halksin bende cok isterim ve hayatim boyunca o insanlar olmazsa ben olmam ben onlarin aynadaki farkli bir yuzuyum onlarla ayni cinselligi paylastigim icin gocunmuyor biz Bülent ERSOY ile biraz daha sansliyiz o kadar. Eger seninle beraber gidersek Hulya bende gider derneğe uye olur ve onlar icin elimden ne geliyorsa seve seve yaparim soz mu Hulya'cigim beraber lambada ya veya baska bir dernege gidip uye oluyoruz .

        Hülya Avşar: Elimden ne geliyorsa yapamaya şeref sözü veriyorum ve beraber gidecegiz. Sende bundan sonra onlarin sorunlarina daha cok egileceksin.

        Sisi: Elbette şeref duyarım . Fakat Hülya aklima ne geldi sen Bülent ERSOY için " Benim çocuğum olsa Bülent ile evlenmesine izin vermem "dedin. Madem bu kadar 3.cinsiyetin yanindasin neden dedin..

        Hülya Avşar: Yanliş anlaşıldı söylediklerim. Ben eşcinselleri cok sever ve onlara daha fazla özgürlük verilmesini istiyorum. Ayrıca Bülent ERSOY icin söylediklerim tam olarak yansıtılmadi. Evet bugünde izin vermezdim fakat Türkiye'de eşcinsellerin cinselliklerini özgürce yasamalarina imkan yok bu yüzden çocuğum cinselliğini rahat olarak yasamasını ve acı çekmemesini bir anne olarak isterim. Yoksa ALLAH yazdıysa başa geldiyse ne yapacağım sokağa mı atacagim elbette evladim olarak bagrima basacagim ben bunu kast etmistim.

        Sisi : Yani net algilamak amaciyla sunu mu kastediyorsun ?Eger cocugum escinselse oldugunda elbette anne olarak bagrima basarim mi diyorsun ? Daha net olarak bir soru soracagim Zehra bir gun sana bir sevgilisini tanistirsa bu tanistirdigi kisi Ayse veya Fatma yani, kiz sevgilisini tanistirsa ne dersin ? Durumu kabullenir misin ?

        Hülya Avşar: Elbette kabul ederim her sekilde onun yaninda olurum. Yalniz Turkiye'nin halen bu tip iliskilere verdigi hak ve ozgurluk kisitli, cocugumun aci cekmesine ve insanlara bunu kabul ettirmek icin mucadele etmesine uzulurum. Yoksa Zehra buyudugunde hayatini ve yasam partnerini kendi sececek o kimi isterse bende kabul etmek zorundayim. Elbette bende her anne gibi kizimin heteroseksual hayat surdurup hayatta baska mucadelelerin icinde olmasini arzularim.

        Sisi: Helal olsun sana Hulya bir annenin yapmasi gerekende bu arkadasim. Peki Hulya madem dobra - dobra konusuyoruz sen hayatinda hic lezbiyen iliski yasadin mi ?

        HulyaAvşar: Hayir yasamadim fakat yasasaydim inan suan seninle yureklice paylasirim.

        Sisi: Peki Hulya senin aleyhinde devamli yazi yazan Aykut ISIKLAR ile baristin mi ? Aykut neden senin aleyhinde yazi yaziyor ?

        HülyaA:vşar: Lutfen SISI, benim gazeteci olarak itibar etmedigim biri, ben onun hakkinda asla konusup, onu adam yerine koyup prim veremem. Baska gazeteciler o kadar hakkimda olumlu veya olumsuz elestiriler yazarlar hic birine bu denli kizgin degilim bu yuzden ben O adamin adini dahi agzima almam.

        Sisi: Son soru Basbakan ile roportaj yaptiginda sormussun " Kadinlar sizi cok yakisikli buluyor siz bu durumda ne hissediyorsunuz "Hulya Peki sen Basbakani yakisikli ve seksi buluyor musun ?

        Hülya Avşar: Bence Basbakanimiz cok yakisikli, karizmatik bir adam fakat basbakan kizmasin ama Sadettin daha yakisikli ..

        Sisi: Tesekkurler Hulyacigim iyiki bana konuk oldun haftaya yine beklerim Hahah

        Hülya Avşar: Sisi yine yaptin yapacağını. Sözde bana konuk oldun kimsenin bana soramadigi sorulari bana kendi programimda sordun helal olsun sana. Sana soracak ne sorular hazırlamıstım. Senin sorularin karsısında nutkum tutuldu en yakın zaman da seni tekrar konuk almak isterim ama bir daha ki sefere hicbir sansin yok elimden kurtulamayacaksin.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa