X

Günün gelişmelerini anlık takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Takipte Kalın

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ‘2013’ün En İyileri Ödül Gecesi’ önceki akşam Beşiktaş’taki Yıldız Şale Köşkü’nde gerçekleştirildi. Gülben Ergen’in Show TV ekranında izleyiciyle buluşan ‘Gülben’ adlı programı, ‘2013 En İyi Kadın Kuşağı Televizyon Programı ’ dalında ödül kazandı.

GÜLBEN ÖDÜL ALDI

Ödül almanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Ergen, “Ödül insanın sorumluluğunu çoğaltıyor. Daha iyisini yapmak için çaba sarf ediyorsunuz. Geçen hafta ‘Çocuklar Gülsün Diye’ adına ödül almıştık. Bu hafta yine ödül alıyoruz. Ödüller beni heyecanlandırıyor ama şımartmıyor” diye konuştu. Ünlü sanatçı, gazetecilerin “Bu ödüllerin devamı da gelecek mi? İddialı mısınız?’ şeklindeki sorusunuysa “Ben sadece elimden geleni yaparım. Bütün ödülleri alacağım’ şeklinde bir iddiam yok” diye yanıtladı.

EVLİLİK ‘BELLİ OLMAZ’

Gökçe Bahadır da geçtiğimiz yıla damgasını vuran ‘Kayıp Şehir’ adlı dizideki performansıyla ‘2013 En İyi Kadın Drama ’ dalında ödül aldı. Gençlerin beğenisini kazanmanın ayrı bir keyif olduğunu belirten Bahadır, “Böyle zamanlarda ‘İyi ki bu işi yapıyorum’ diyorum. Pırıl pırıl gençler bana ödül vermişler” diye konuştu. Ünlü oyuncu gazetecilerin “2014’te sizi evli görebilecek miyiz?” diye sorması üzerine ise utangaç bir tavır takınarak, “Belli olmaz” dedi.

Gecede ‘2013 En İyi Prodüktör’ ödülünü Polat Yağcı aldı. Onur Ödülü’ne layık görülen Yıldırım Mayruk, “Ülkemizde artık herkes modacı ” oldu diyerek sitem etti.

Nuri ALTUNTAŞ

Gecede ödül alan diğer bazı isimler:

ONUR ÖDÜLÜ  HALDUN DORMEN
YILIN EN İYİ OYUNCUSU AHMET MÜMTAZ TAYLAN
YILIN EN İYİ KADIN OYUNCUSU GÖKÇE BAHADIR
YILIN POP SANATÇISI HANDE YENER
YILIN SPOR YORUMCUSU AHMET ÇAKAR
YILIN BELGESEL KANALI NATIONAL GEOGRAPHIC – ADAM THEILER
YILIN TURK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI  MELİHAT GÜLSES