X

Günün gelişmelerini anlık takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Takipte Kalın

Habertürk’te Cumartesi akşamları yayınlanan yayınlanan Kısa Devre programını Cem Mumcu ve Harun Tekin ile birlikte sunan Pelin Batu, programın dün akşamki bölümünde partnerlerine sert çıktı. Geçmişte rol aldığı dizi ile ilgili anısını aktardığı sırada Cem Mumcu ve Harun Tekin’in kendisi ile ilgilenmemesine sinirlenen Batu canlı yayında “Abi siz beni dinlemiyor musunuz?” diyerek ünlü ikiliye çattı. “Ben burada bir şey anlatıyorum, biriniz bilgisayarla, diğeriniz notlarınızla ilgilisiniz. Konuşurken göz teması diye bir şey vardır. Ben sizi dinliyorum, siz neden beni dinlemiyorsunuz?” diyerek sitemde bulundu.

Batu’nun ani çıkışı sonrasında ilk tepki Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin’den geldi. Tekin, Batu’nun dinlemediklerini iddia ettiği konuyu birebir yineleyerek genç oyuncuyu utandırdı. Harun Tekin daha sonra ise, mahcubiyeti bakışlarından okunan Pelin Batu’ya “Gördüğün gibi seni can kulağıyla dinliyoruz. Şimdi müsaade edersen gelen bilgisayara dönüp, e-maillere bakmaya devam edebilir miyim?” diyerek esprili bir gönderme yaptı.

Programın diğer sunucu Cem Mumcu ise “Pelin’in böyle hissetmesine  üzüldüm. Canlı yayında herkesin huzurunda Pelin’den özür diliyorum” diyerek yine izleyenleri kahkahaya boğdu. Siniri geçen Batu daha sonra yerinden kalkıp Cem Mumcu’yu yanaklarından öperek gönlünü aldı. Ünlü üçlünün keyifli sohbeti gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü.