Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MasterChef kim elendi? Sorusu MasterChef Türkiye izleyicisi tarafından merak konusu oldu. Her hafta eleme heyecanı yaşanacak olan MasterChef'te yarışmacılar en iyi yemeği çıkarabilmek için kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda ise bir kişi yarışmaya veda etti.

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te bugün 14 yarışmacı 50 kişilik yemek hazırladı. Mavi ve Kırmızı takımın kıyasıya mücadele ettiği yarışta en çok oyu alan takım Mavi takım oldu ve Kırmızı takım eleme heyecanını yaşadı.

        MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için yeniden tezgah başına geçti. Eda, Yasin Eda, Batuhan, Mustafa Danilo Şef'in hazırlamış olduğu tabağa en yakın tabağı çıkarmak için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Eda oldu.

        REKLAM

        MASTERCHEF KİM ELENDİ - 23 EKİM 2019

        MasterChef'te eleme heyecanı Alican, F.Batuhan, Mustafa ve Batuhan arasında yaşandı. 4 yarışmacı Some Şef'in hazırladığı Fırında Patlıcan Kebabı yemeğini yapmaya çalıştı. Somer Şef'in tabağına en yakın isim Mustafa olurken MasterChef'e veda eden isim ise Faruk Batuhan oldu. Elemeden son anda kurtulan Batuhan ise gözyaşlarına hakim olamadı.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa