Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emrullah KARAKAŞ/MAZIDAĞI (Mardin), (DHA) MARDİN'in Mazıdağı ilçesinde, 2 mahalle ve 2 mezra, koronavirüs tedbirleri nedeniyle karantinaya alındı.

        Mazıdağı ilçesine bağlı kırsal Yücebağ ve bu mahalleye bağlı Der, Karasu mezraları ile Kocakent mahallesinde koronavirüs tedbirleri nedeniyle karantina uygulaması başlatıldı. Karantinaya ilişkin Mazıdağı Kaymakamlığı'nca yapılan yazılı açıklamada, "İlçemizde bulunan Yücebağ mahallesi ve bu mahalleye bağlı Der ile Karasu mezralarında mevsimsel tarım işçilerinin sirkülasyonun yoğun olduğu, bu işçilerimizin karantina kurallarına uymadan yerleşim yerlerine geldikleri anlaşıldığında, toplum sağlığı açısından Covid-19 sağlık taramalarının yapılmasına ve 6 Eylül 2020 saat: 20.00 den itibaren 7 gün süreyle karantinaya alınmasına; Kocakent mahallesinde de  Covid-19 tanılı vatandaşlarımızın sayısının yüksek olduğu ve giderek artmasından dolayı 14 gün süreyle karantinaya alınması kararı alınmıştır" denildi.

         DHA-Genel Türkiye-Mardin / Mazıdağı Emrullah KARAKAŞ

        2020-09-07 09:12:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa