Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'in Savur ilçesinde yaşayan Avrupa şampiyonu kadın kuaförü Hatice Özkan, gelinleri doğal ortamda özel günlerine hazırlıyor. Özkan, “İsteyen gelinlerimizi doğal ortamda hazırlayabiliyoruz. Açık hava gerçekten huzur veriyor” dedi.

        Savur'da evinin küçük bir odasında maddi kazanç beklemeden genç kızları mutluluğu için ayıran Özkan, burada kızların saçlarını yapıyor. Eğitim almadan kendi çabalarıyla kuaförlük mesleğine adım atan Özkan, hayalini gerçekleştirmek için 17 Şubatta Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen İnternational Cup 2020 yarışması elemelerine katıldı. Özkan 17 ülkeden gelen kuaförlerin katıldığı yarışmada bireysel olarak makyaj stili dalında Avrupa birincisi oldu.

        Avrupa’da birçok rakibini geride bırakarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan Özkan, gelinlerini Savur’un doğa harikası olan Yeşilsu’da hazırlıyor. Özkan, "İsteyen gelinlerimizi doğal ortamda hazırlayabiliyoruz. Açık hava gerçekten huzur veriyor. Gelinlerimizi sakinleştiriyor, en azından birazcık düğün stresinden uzak tutuyoruz onları. Böyle huzur veren bir yerde saçlarını makyajlarını yapabiliyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa