Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korona virüs önlemleri çerçevesinden Mardin'in Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları tarafından Türkçe ve Kürtçe 'Evde Kal Nusaybin' klibi çekildi.

        Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları tarafından şehrin tarihi ve turistik mekanlarında çekilen klipte, yetkililerin açıklamalarına uyulması istendi. Türkçe ve Kürtçe yayımlanan klipte, "Huzur ve güvenliğiniz için bizler görevdeyiz. Evde kal Nusaybin. Korona virüsle mücadele kapsamında yetkililerimizin açıkladığı tedbirlere uyalım. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım. Biz sizler için dışarıdayız evde kal Nusaybin. Yetkili mercilerimizin açıklamaları haricindeki paylaşımlara itibar etmeyelim. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın özellikle evde kalmalarını önemle rica ediyoruz. Evde kal Nusaybin" ifadeleri kullanıldı.

        Nusaybin polisi tarafından yapılan klip Mardin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa