Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakanlığının 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Nusaybin Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilen Kaymakam Mehmet Balıkçılar ilçedeki görevine başladı.

        Nusaybin'de görev yapan basın mensupları, Erzurum'un Narman ilçesinden Nusaybin'e atanan Balıkçılar'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Gazetecileri kabulünde konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Balıkçılar, Nusaybin'de Kaymakamlık ve Belediye olarak en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacaklarını belirtti. Kamu hizmetlerinin ve devletimizin sunduğu hizmetlerin en etkili vatandaşların memnuniyetine sunulması için çalışacaklarını bildiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Balıkçılar, devletimizin sürdürdüğü ihya çalışmalarının en iyi şekilde sürümeyi hedeflediklerini ifade etti.

        Nusaybin'de 2 yıldır belediye başkan vekili olarak da görev yapan Kaymakam Ergün Baysal Antalya'nın Finike ilçesi kaymakamlığına atanırken yerine Erzurum'un Narman İlçesi Kaymakamı Mehmet Balıkçılar atanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa