Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Şırnak'ın Cizre ilçesi arasındaki karayolunda seyir halindeki bebek maması yüklü tır alev alarak cayır cayır yandı.

        Alınan bilgilere göre, akşam saat 21.40 sıralarında Nusaybin'den Cizre istikametine giden İsmail Akkurt yönetimindeki 33 CTC 15 plakalı bebek maması yüklü tır İpekyolu üzerinde seyir halindeyken İdil yol ayrımı kavşağında bilinmeyen nedenlerden dolayı alev alarak yanmaya başladı. Sürücü ve yoldan geçen sürücüler Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı Nusaybin itfaiyesine haber verdi. Bölgeye giden itfaiye ve arama kurtarma ekipleri yaklaşık yarım saatlik uğraşın ardından yangını kontrol altına aldı. Yangında tır küle dönerken, yük ise kullanılamaz hale geldi.

        Yangın nedeniyle yaklaşık bir saat kapalı kalan İpekyolu söndürme çalışmalarından sonra trafiğe açıldı.

        Jandarma ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa