Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak'ın Cizre ilçesinde arkadaşını kurtarmak için suya giren Yasin Zengin'nin cansız bedenine ulaşıldı. Zengin, Mardin'in Midyat ilçesinde defnedildi.

        Yaklaşık 3 gün önce, Cizre ilçesinde serinlemek için Dicle Nehri'ne giren kepçe operatörü Hasan Çağlayan, bir süre sonra akıntıya kapılmış, durumu gören arkadaşı Yasin Zengin akıntıya kapılan Çağlayan'ı kurtarmak için suya girmişti. İkili bir süre sonra gözden kaybolmuştu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri geldi. Ekiplerin çalışması sonucu 24 yaşındaki Yasin Zengin'in cansız bedenine ulaşıldı. Zengin, yapılan incelemelerin ardından memleketi Midyat'ın Yolbaşı Mahallesi'nde defnedildi.

        Ekiplerin Çağlayan'a ulaşmak için çalışmaları devam ederken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa