Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı sancak ve komuta devir teslim töreni düzenlendi. Törende, komutanların yemini duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

        Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı görevini yürüten ve Genelkurmay Personel İşlem Daire Başkanlığına atanan Tuğgeneral Altan Er görevini, Tuğgeneral Fedai Ünsal’a teslim etti. Bunun için sancak ve komuta devir teslim töreni düzenlendi. Tugayda düzenlenen törene, Mardin Valisi Mustafa Yaman, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla ve askeri erkan katıldı.

        Konuşmaların ardından Nusaybin, Fırat Kalkanı ve Afrin operasyonuna katılım sağlayan ve Mardin’de terörle mücadelede büyük başarılar elde eden Genelkurmay Personel İşlem Daire Başkanlığına atanan Tuğgeneral Altan Er ve 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Fedai Ünsal yemin etti. Komutanların yemini, törene katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa