Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'in Artuklu ilçesinde bulunan Sevgi Eğitim Kurumları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dolar bozdurun çağrısına destek verdi. 500 dolar bozduran ve dekontu ibraz eden herkese Yabancı Dil ve Kişisel Gelişim Kursları’nda yüzde 50 indirim kampanyası başlatıldı.

        Kurs Merkezi sahibi Halil Işık, ülkeye karşı yapılan saldırıların farkında olduklarını ve bu oyunları bozmak için kendi imkanları ile bir kampanya başlattıklarını söyledi. Işık, "Gezi olayları, 17/25 Aralık, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ekonomik darbe yapılmaya çalışılıyor. Ülke olarak bu saldırıların da üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Cumhurbaşkanımızın dolar bozdurun çağrısına biz de Sevgi Eğitim Kurumları olarak destek veriyoruz. Kurumumuza 500 dolar bozdurduğuna dair dekont getiren herkese Kişisel Gelişim ve İngilizce Kültür Yabancı Dil Kurslarımızda yüzde 50 indirim sağlayacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa