Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin’in Artuklu ilçesine bağlı Ravza Caddesinde aynı yerde kısa süre içinde 4 kez kaza meydana gelmesi esnafı tedirgin ediyor.

        Artuklu ilçesi Ravza Caddesinde bulunan kavşakta 2 hafta içinde 4 ayrı kaza meydana geldi. Geçtiğimiz hafta bir araç resteorantın kapısına çarparak dururken bugün gerçekleşen kazada iki araç kafa kafaya çarpışarak yine resteorant müşterilerine korku dolu anlar yaşattı. 47 AC 081 plakalı araç ile 33 RD 411 plakalı araçlar kafa kafa çarpıştı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Dördüncü kez aynı bölgede meydana gelen kaza bölgedeki esnaf ve mahallelileri tedirgin ediyor. Mahalle sakinleri sık kazaların meydana geldiği noktaya trafik ışıkları konulmasını talep etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa