Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'in, atletizim konusunda almış olduğu başarılarda büyük paya sahip olan Mardinli atlet Ömer Alkanoğlu AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri'yi ziyaret ederek bir süre görüştü.

        Milli atlet Ömer Alkanoğlu'nun başarılarıyla her zaman gurur duyduklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, "712 Ağustos tarihleri arasında Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda yapılacak olan şampiyonaya katılma başarısı gösteren Ömer Alkanoğlu kardeşimiz, bir kez daha göğsümüzü kabarmıştır. Mardin'in gururu haline gelen Alkanoğlu'na teşekkür ediyorum. Almanya'nın ev sahipliğinde yapılacak organizasyonda ülkemizi ve Mardin'i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Çünkü kendisi hem önceki derecelerinde gördüğümüz başarı, hem de önümüzde ki şampiyona için çok iyi hazırlandığını bilmek bu inanca sahip olmamızı sağlıyor. Bir kez daha kendisini candan tebrik ediyor, iyi bir dereceyle Mardin'e dönmesini Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa