Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenecek "Uluslararası Pişmaniye Festivali", Mardin'in Kızıltepe ilçesinde gerçekleştirilecek.

        İzmit Belediyesince bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Pişmaniye Festivali, yarın Kızıltepe’de gerçekleştirilecek. Festival için İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kocaeli AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Cemil Yaman, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ile birlikte 70 kişilik bir kafile Kızıltepe’ye geldi. Kafile, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ı ziyaret etti. Kafileyi karşılayan Kaymakam Odabaş, festivallerin birlik ve beraberliğe büyük katkısı olduğunu belirterek, gerçekleştirilecek olan festivalde emeği olanlara teşekkür etti.

        Uluslararası Pişmaniye Festivali'nin Mardin Kızıltepe’den başlayacak bölümü kapsamında ilçede çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan festivalde pişmaniye çekimi ve dağıtımının yanı sıra Mardin yöresine ait halk oyunları gösterisi ve mehter konseri yer alacak. Festivalin finali ise 8 Ağustos Çarşamba günü İzmit’te yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa