Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin’in Artuklu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri tarafından kadınlara yönelik olarak düzenlenen kültür turlarından yararlanan kadın sayısı bin 400’ü buldu.

        Artuklu Belediyesinin, kadınların Şanlıurfa ve Hasankeyf’i yakından tanımaları için hazırlanan kültür turları projesine kadınların ilgisi sürüyor. Artuklu'dan 3 bin kadının başvurduğu turlar kapsamında şimdiye kadar en az 200'er kişilik kafileler halinde 5'i Şanlıurfa’ya, 1'i de Hasankeyf’e olmak üzere toplamda 6 gezi turu düzenlendi. Her hafta Cuma günü düzenlenen geziden kadınlar oldukça memnun kaldı. Gezi süresince kadınlara belediye tarafından görevlendirilen personeller refakat ederken, kadınların turlardan azami memnuniyetle ayrılmasına özen gösterildiği kaydedildi.

        Kadınların belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti önemsediklerini anlatan Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, “Her hafta devam edecek olan turlarımızla başvurmuş hiçbir kadınımızı geri çevirmeyeceğiz. Gezi programları büyük sorumluluktur. Layıkıyla yerine getirmek için ekiplerimiz büyük gayret sarf ediyor. Gezilecek noktalarda kadınlarımızın rahatlığı, konforu, eğlenmesi, ihtiyaçlarından tutun da yiyecekleri yemeklere kadar her şeyi en ince detayına inerek düşünüyor, planlıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa