Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye geneli gerçekleştirilen 'Huzurlu sokaklar' uygulamasının Mardin’de gerçekleştirilen ayağında 148 polisle bin 53 kişi sorgulandı.

        Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye genel asayiş ve kamu düzeninin mevcudiyetinin sağlanması amacıyla, stratejik öneme sahip bölgeler ile vatandaşların yoğun olarak bulundukları alanlarda mevzuata uygun halde 20 Temmuz günü 12.00, 14.00 ve 17.00, 19.00 saatleri arasında iki aşamalı “Türkiye Huzurlu Sokaklar Uygulaması“ gerçekleştirildiği belirtildi. Mardin geneli yapılan uygulamalarda 49 ekip, 148 polis ve 21 diğer kurum personelinin katılımıyla gerçekleştirildiği belirtilen denetimlerde şunlara yer verildi:

        “95 araç ve bin 53 şahıs sorgulanmış, yoklamabakaya olarak arandığı tespit edilen 8 şahıs ve hırsızlık suçundan arandığı tespit edilen 1 şahıs yakalanarak haklarında adli ve idari işlem yapılmış olup, 1 araca 216 Türk Lirası cezai yaptırım uygulanmıştır”.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa