Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)MANİSA ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Manisa Büyükşehir Belediye tarafından düzenlenen konserde sanatçı Melek Mosso, coşku dolu bir gece yaşattı.

        Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi etkinlikleri kapsamında sanatçı Melek Mosso, konser verdi. Şehzadeler ilçesindeki Manisa Valiliği binası önündeki Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı. Konserde Melek Mosso ve orkestrası, seslendirdikleri şarkı ve dans figürleriyle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Melek Mosso'nun seslendirdiği parçalara zaman zaman eşlik eden Manisalılar, doyasıya eğlendi. (DHA)DHA-Magazin Türkiye-Manisa Ersan ERDOĞAN

        2022-09-01 23:43:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa