Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR, (DHA)TFF 3'üncü Lig'de idari krizlerle suların bir türlü durulmadığı Akhisarspor'da antrenmanlar 5 günlük aradan sonra tekrar başladı. Geçen hafta içinde Akhisar Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 7 Ağustos Pazar günü düzenlenen kongre öncesi yapılan itirazlar üzerine verdiği iki farklı kararla başı dönen, kayyum kararıyla 2 kez görevden alınan Evren Özbey'in tek aday olarak girdiği seçimde başkanlığa döndüğü yeşil-siyahlılarda takım, yeni Futbol Direktörü Theofanis Gekas yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sahaya indi.

        Kongre sonrası Halil Yeral, Gökmen Aydoğdu, Mert Efe Çölbeyi, Enes Tayfun, Yiğit Efe Düztaş, Yusuf Acer, Oğuzcan Keskin ve Serkan Özbakan olmak üzere 8 futbolcunun kulüp bulmaları için izin verildiği, Sportif Direktör Bayram Ali Kaya ve 4 altyapı antrenörünün ayrıldığı Akhisarspor, 5 günlük krizin ardından ilk çalışmasını altyapı takviyeli 17 isimle yaptı. Akhisarspor'da 8 futbolcunun geçen hafta başkan adayı Mikail Kaplan'ın antrenmanı ziyaretinde baklava ikramını kabul ettikleri için kadro dışı bırakıldıkları iddia edilmiş, Özbey yönetimi ise oyunculara kendileri ayrılmak istedikleri için izin verildiğini açıklamıştı.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Akhisar AKHİSAR, (DHA)

        2022-08-11 11:53:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa