Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU, (DHA)-MANİSA'nın Şehzadeler ve Saruhanlı ilçelerinde 2 ayrı noktada orman yangını çıktı. Ekiplerin müdahalesi ile alevler, 50 dakika içinde kontrol altına alınıp, söndürüldü.

        Şehzadeler ilçesi Turgutlu-Manisa kara yolu Yukarı Çobanisa Mahallesi'nde, saat 11.30 sıralarında orman yangını çıktı. İhbarla yerleşim yerleri ve akaryakıt istasyonuna yakın bölgeye; Manisa Orman İşletme Şefliği'ne ait 3 arazöz, 1 su ikmal aracı ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter sevk edildi. Yangına, 7 dakika içerisinde müdahale edildiği bildirildi. Havadan ve karadan müdahale ile yangın 50 dakika içinde kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

        İKİNCİ YANGIN SARUHANLI'DA

        Saruhanlı ilçesi Lütfiye Mahallesi yakınlarındaki ormanda da saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. İhbarla yangına Manisa Orman İşletme Şefliği'ne bağlı 4 arazöz ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 3 helikopter müdahale etti. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle fazla büyümeden kontrol altına alındı. Manisa Orman İşletme Şefliği'nce alevlere 8 dakika içinde müdahale edildi. Yangının 50 dakika içerisinde kontrol altına alındığı bildirildi. Her iki yangınla ile ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa Doğan ÇİZMECİ

        2022-08-10 14:57:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa