Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesine yapılması planlanan aile sağlığı merkezi ile 2 mahalleye hizmet verilecek.

        Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Beşeylül Mahallesi’ne Salihli Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Binasının yapım protokolü Valilik Makamında taraflar arasında imzalandı. Vali Yaşar Karadeniz, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş arasında imzalanan protokol ile aile sağlığı merkezi hizmet binası 983,00 metrekare yüz ölçümlü alan üzerine yapılacak ve SalihliDedetaşı ve Beş Eylül mahallelerine hizmet verecek. İmzalanan aile sağlığı merkezi protokolünün hayırlı olmasını dileyen Vali Karadeniz, bu sağlık yatırımının yapılmasına katkı sunanlara teşekkürlerini iletti.

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş da imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa