Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hafta sonu gerçekleştirilen KPSS 2022 için yoğun mesai sarf etti. 2 oturum olarak yapılan ve yaklaşık 17 bin adayın katıldığı KPSS ile ilgili duraklar, toplu taşıma hat ve otobüsler, trafik zabıta ekiplerinin kontrolünde tutuldu.

        Tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da hafta sonu yoğun sınav mesaisi yaşandı. Manisa'da da KPSS'ye girecek olan vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm önlemleri alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ulaşım hizmetinin aksamadan verilmesi için yoğun çaba sarf etti. 2 oturum olarak yapılan ve yaklaşık 17 bin adayın katıldığı KPSS ile ilgili duraklar, toplu taşıma hat ve otobüsler, Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı trafik zabıta ekiplerinin kontrolünde tutuldu. Sınava geç kalma durumunda olan adaylar da ulaşım ekipleri tarafından sınav yerine ulaştırılarak, ulaşım anlamında herhangi bir sıkıntı yaşanmadan sınav tamamlandı. Adaylar, özveriyle çalışan ekiplere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa