Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da Yunusemre Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM), Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılan öğrencilerin tercihlerini en doğru şekilde yapmaları için danışmanlık hizmeti veriyor.

        YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrenciler tercih heyecanı yaşıyor. 20212022 EğitimÖğretim döneminde öğrencilerin eğitimlerine iyi bir üniversite ile devam etmelerini amaçlayan Yunusemre Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM), sınava katılan öğrencilerin tercihlerini en doğru şekilde yapmaları için danışmanlık hizmeti veriyor. Tercih danışmanlık merkezinden hafta içi 09.00 17.00 saatleri arasında tercih hakkı bulunan bütün öğrenciler faydalanabiliyor. Yunusemre Belediyesi olarak öğrencilerin gelecek yolculuğunda yanında olmaktan gurur duyduklarının altını çizen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, üniversite adaylarının tercihlerini yaparken uzman eğitimcilerden yardım almaları gerektiğini dile getirdi. Başkan Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “YEGEM projemiz ile ülkemizin geleceğini inşa edecek çocuklarımızı yetiştiriyoruz. Şimdi de YKS sonuçlarının açıklanması ile bu çocuklarımızın daha sağlıklı bir şekilde tercih yapabilmeleri için merkezimiz, YEGEM’de eğitim almış ya da almamış fark etmeksizin bütün çocuklarımızın hizmetinde. 5 Ağustos 2022 Cuma gününe kadar hizmet verecek olan merkezimizde danışmanlarımız, üniversite adaylarımızın doğru tercih yapmaları için yardımcı oluyor. Tercihler konusunda yardıma ihtiyacı olan tüm öğrencilerimizi YEGEM Tevfikiye Şubemize bekliyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa