Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (DHA)- TFF 3'üncü Lig'e düşen Turgutluspor'un 2 yıldır formasını giyen, geçen sezon sakatlıkla mücadele eden forvet oyuncusu Muhammet Haşim Çoban, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulüpten ayrıldığını açıkladı. Haşim, yaptığı açıklamada, "2 sezon boyunca formasını gururla terlettiğim Turgutluspor camiasına veda zamanı. Yeni maceralara yelken açmak için kendi isteğimle Turgutluspor'dan ayrılıyorum. Bana bu süreçte kolaylık sağlayan yönetim kurulumuza ve her zaman destek veren ve yanımızda olan belediye başkanımız Çetin Akın'a teşekkür ediyorum. Bu süreç boyunca beraber güzel günler yaşayıp, anılar biriktirdiğimiz bütün takım arkadaşlarıma, hocalarıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman beni destekleyen, sevgisini ve desteğini esirgemeyen taraftarımıza da sonsuz teşekkür ederim. Hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle. Hoşçakalın" ifadelerine yer verdi.

        Golcü oyuncunun 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankara Demirspor'la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (DHA)

        2022-07-25 11:53:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa