Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarının Afyonkarahisar'daki üçüncü etabını da tamamlayan Manisa Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Levent Eriş değerlendirmelerde bulundu. Sezon başında Manisa FK'nın dümenine dönen deneyimli teknik adam, verimli bir dönem geçirdiklerini söyledi. Yoğun bir tempoyla çalıştıklarını vurgulayan Eriş, "Genç oyuncuları görmek, onları değerlendirmek adına çalışmalarımız çok önce başlamıştı.16 Haziran'dan itibaren de takım halinde Manisa'da bir kamp süreci yaşadık. 27 Haziran'da da 2'nci etap diye düşündüğümüz Afyonkarahisar kampımız başlamıştı. Afyonkarahisar kampımız daha çok fiziksel çalışmaların yer aldığı bir süreç oldu. Daha sonra 3'üncü etap olarak değerlendirdiğimiz bölümde de takımımızı lige hazırlama adına çalışmalar yaptık. Çok yoğun ama verimli bir kamp dönemi geçirdik. Hem genç oyuncularımız hem de geçen sezon takıma dahil olan ama sezon başı kampı yaşamayan oyuncularımızın iyi bir kamp geçirmelerini sağladık" dedi.

        Transfer konusuna da değinen ve sabırlı bir şekilde yol aldıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Gönderilen yabancı oyuncu sayımızın fazla oluşu, yerli oyunculardan da yollarımızı ayırmak istediğimiz isimler olması ve yeni bir yapılanmaya girmiş olmamız nedeniyle transferi sabırlı bir şekilde yürütüyoruz. Burak Altıparmak ve Mert Kuyucu takviyeleriyle transfere başladık. Biz her istediğimiz oyuncuyu alabilecek güçte bir takımız ama nokta transferler yapmak istiyoruz. Transfer konusunda yoğun bir çalışma sürüyor. Bunun sonucunda takımımıza fayda sağlayacak en iyi transferleri yapacağımıza inanıyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

        Yeni sezonda futbolseverlere güzel bir takım izlettirmek istediklerini de vurgulayan Eriş, "Teknik adamlık kariyerimde çok şükür Manisa´da hiç başarısız bir sezon geçirmedim. Hep başarı ve şampiyonluklar elde ettik. Manisa Futbol Kulübü ile yeni bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz" yorumunu yaptı. DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2022-07-23 10:57:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa