Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soma Kaymakamı Fatih Akkaya ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, öğle saatlerinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremle ilgili bilgilendirmede bulundular.

        Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, "4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. An itibari ile kurumlarımıza iletilen herhangi bir olumsuzluk olmamıştır. Tüm saygıdeğer vatandaşlarımızdan iletişim konusunda duyarlı ve yardımcı olmalarını rica ediyorum. Hepinize tekrardan geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun" ifadelerini kullandı.

        Soma Belediye Başkanı Ali Tulup ise "İlçemiz merkezinde ve kırsal mahallelerinde saat 14.55 itibarıyla meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremi hissettik. Muhtarlarımızla da yapmış olduğum görüşmeler sonucu ilçemizde herhangi bir olumsuz durum yaşanmamıştır. Kaymakamlığımız ve ilgili kurumlarımızla koordineli olarak yakından takip ediyoruz. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah afetlerden hepimizi korusun" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa