Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)- MANİSA´da, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla gerçekleşen `Demokrasi Yürüyüşü'ne binlerce kişi katıldı.

        Manisa´da sabah saatlerinden itibaren başlayan '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri akşam saatlerince gerçekleşen `Demokrasi Yürüyüşü´ ile son buldu. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı´nda başlayan yürüyüşe Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur ve Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kamu ve kurum müdürleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Yürüyüş, Manisa Valilik önündeki Cumhuriyet Meydanı´nda son buldu. 

        Etkinlik kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından `15 Temmuz Sancak Koşusu´ düzenlendi. 25 milli sporcu, 2 bin 500 metrelik mesafeyi, `Demokrasi Bilinci, Elden Ele Taşınan Bir Bayrak Yarışıdır´ sloganıyla gerçekleştirdi. Koşuda sporcular, her 100 metrede sancağı teslim aldı. Koşunun sonunda özel sporculardan Muhammet Keskin, tekerlekli sandalyesiyle taşıdığı sancağı Manisa Valisi Yaşar Karadeniz´e teslim etti. Gün boyu süren etkinlik, gece geç saatlerde okunan selaların ardından sona erdi.   DHA-Genel Türkiye-Manisa Ersan ERDOĞAN

        2022-07-16 01:25:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa