Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 10 Temmuz günü bir tarlada çıkan yangın ormana ulaşmadan kısa sürede söndürüldü. Yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangın sırasında Turgutlu Orman İşletme Şefliği Orman İşçisi Şevket Kaya tarafından cep telefonu ile bir leyleğin yangından kaçış anı fotoğraflandı.

        Manisa’nın Turgutlu ilçesi Ferah Tepe mevkiinde 10 Temmuz 2022 tarihinde saat 14.06'da ziraat arazisinde yangın çıktı. Ormanlık alan kenarında başlayan yangına Manisa Orman İşletme Müdürlüğü Turgutlu Orman İşletme Şefliği ekipleri 5 dakika içinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve yangın ormana girmeden 1 saatte kontrol altına alındı.

        Yangın sırasında Turgutlu Orman İşletme Şefliği Orman İşçisi Şevket Kaya tarafından cep telefonu ile çekilen bir leyleğin yangından kaçış anları ise yangınlarda her zaman olduğu gibi en çok etkilenenlerin yaban hayatı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa