Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle il merkezindeki fırınlarda denetim yaptı. Yapılan denetimlerde gramaj ve hijyen kontrolü yapılırken, herhangi bir olumsuz durumla da karşılaşılmadığı bilgisi verildi.

        Manisa’da il merkezinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında gramaj, ruhsat ve hijyen kontrolü yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın, Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa yürüttüğü çalışmada herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadı. Kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan iş yeri sahipleri ve çalışanlarına teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız, “Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerimizde ekmek üretimi yapan fırınlarda, ilçe zabıta ekipleriyle ortaklaşa olarak bir denetim gerçekleştirdik. Yaptığımız denetimde hijyen koşulları, ruhsat ve gramaj kontrolü yapıldı. Ekiplerimiz, herhangi bir olumsuz durumla karşılatılmazken vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda ekmeklerini alabilmeleri için denetimlerimize devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa