Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediyesinin her hafta düzenlediği açık hava etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Ersin Karalar ve Konser Adam grubu, amfi tiyatroyu dolduran çocuklara keyifli anlar yaşattı.

        Şehzadeler Belediyesi tarafından Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro’da düzenlenen açık hava etkinlikleri Manisalılar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Her hafta Cuma ve Cumartesi düzenlenen açık hava etkinliklerinde bu hafta sahneye çıkan Manisalı sanatçı Ersin Karalar ve Konser Adam grubu, amfi tiyatroya gelen vatandaşlara ve çocuklara keyifli zamanlar yaşattı. Manisalı sanatçı Ersin Karalar, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Bir sonraki gün sahne alan Konser Adam grubu ise seslendirdiği çocuk şarkıları ile sahneyi dolduran çocuklara neşeli saatler yaşattı. Sahne performansları ile vatandaşların ve çocukların büyük beğenisini toplayan Konser Adam grubu çocukların çok sevdiği şarkıları seslendirerek onlarla birlikte dans ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa