Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla Muğla’nın Marmaris ilçesindeki orman yangınına müdahale çalışmalarına destek olmak amacıyla bölgeye giden Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Değirmendere mevkiinde çalışmalara destek veriyor.

        Muğla’nın Marmaris ilçesinde Salı günü akşam saatlerinde başlayan yangına dört koldan müdahale çalışmaları devam ederken, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri de söndürme çalışmalarına destek olmak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla bölgeye intikal etti. Bölgede Değirmendere mevkiinde konuşlanan Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, söndürme ve soğutma işlemlerini özveriyle yürütüyor. Bölgede koordineli bir şekilde yangına müdahale edildiğini ve bir an önce söndürülmesi için herkesin canla başla mücadele verdiğini belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, başta Marmaris halkı olmak üzere, tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa