Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı tiyatro ekibi yeni sezon için yeni yüzlerini arıyor.

        Bir dünya klasiği olan Moliere’nin "Cimri" oyunu başta olmak üzere "Kırmızı Kurdele" ve daha çok başarılı oyunu tiyatro izleyicisiyle buluşturan Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı tiyatro ekibi, yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Turgutlu Belediye Tiyatrosu, bu çerçevede 20222023 sezonu için yeni yüzlerini arıyor. 23 ve üzeri yaş sınırının olduğu başvurular, Atatürk Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’nin Facebook ve Instagram hesaplarından mesaj yoluyla yapılabilecek.

        Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Birbirinden güzel ve keyifli oyunlara imza atan belediyemiz tiyatro ekibi, yeni sezonda farklı oyunlarla ve yeni yüzlerle bizimle buluşmaya devam edecek. Tiyatroya gönül vermiş, ekibimizde yer almak isteyen tüm hemşehrilerimizin katılımlarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa