Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi, Fatih Sanayi Sitesi’nde ve kent genelinde asfalt yama ile serim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

        Soğuk asfalt yama aracıyla yol sorununu en hızlı ve etkili şekilde çözen Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Fatih Sanayi Sitesi’nde asfalt yama çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar çerçevesinde ekipler, uzun yıllardır meydana gelen yollardaki bozulmaları asfalt yama ile kapatıyor. Güvenli ve konforlu ulaşım için yüksek bir tempoyla başlayan çalışmaların bu hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.

        Kent genelindeki cadde ve sokaklarda da asfalt çalışmalarına devam eden ekipler, Ergenekon Mahallesi Sekip Seçkin Sokak'ta asfalt serim çalışmalarını gerçekleştirdi.

        Asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Turgutlu’muzda bozulan yolları tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli, güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmak için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz. Bu sıcak havalara rağmen özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa