Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen yaz spor okulları ve kültür kurslarına kayıtlar devam ediyor. Kurslar, 20 Haziran Pazartesi günü başlayacak.

        Turgutlu Belediyesi yaz aylarında çocukların ve gençlerin spor ve kültür faaliyetleriyle zaman geçirmeleri, yaşıtlarıyla birlikte sosyal ve fiziksel becerilerini geliştirmeleri amacıyla yaz spor okulları ve kültür kursları düzenliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde başlayacak olan kurslarda yaz boyunca basketbol, yüzme, voleybol ile halk oyunları, müzik, el sanatları, resim alçı rölyef ve drama branşlarında alanlarında uzman antrenörler ve eğitmenler tarafından eğitim verilecek.

        20 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan yaz spor okulları ve kültür kurslarına kayıtlar ise devam ediyor. Kayıtlar, Turgutlu Belediyesi hizmet binası zemin katından 09.0012.30/13.3017.00 saatleri arasında yapılıyor.

        Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatili boyunca hem eğlenmeleri hem de sosyal ve fiziksel becerilerini geliştirebilmeleri adına yaz spor okulları ve kültür kurslarımızı düzenliyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kurslarımıza katılmaya, spor ve kültür dolu bir yaz geçirmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa