Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, özel çocuklar ve aileleri ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Başkan Akın, “Özel çocuklarımız ve ailelerimizle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldik. Otizmli bireylerimizin yaşadığı sorunları ve ailelerimizin taleplerini konuştuk. Her zaman otizmli bireylerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

        Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, düzenlenen kahvaltı organizasyonunda otizmli çocuklar ve aileleri ile buluştu. Orta Park Restoran’da otizmli bireylere yönelik bir ilk olarak gerçekleştirilen kahvaltıda otizmli bireylerin ve ailelerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kahvaltıya Başkan Akın ile birlikte Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Mithat Erden, Turgutlu Otizm Derneği Başkanı Şenay Çalışgan, Turgutlu Kent Konseyi Başkanı Deniz Bezen ve Yürütme Kurulu Üyeleri, protokol üyeleri de katıldı.

        Turgutlu Belediyesi olarak her zaman otizmli bireylerin yanında olduklarını belirten Başkan Akın, “Otizmin farkındayız, onların yanındayız! Kaymakamımız Ali Yılmaz, Başkan Yardımcılarımız, Turgutlu Otizm Derneği Başkanı Şenay Çalışgan, Kent Konseyimiz ile birlikte özel çocuklarımız ve ailelerimizle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldik. Otizmli bireylerimizin yaşadığı sorunları ve ailelerimizin taleplerini konuştuk. Her zaman otizmli bireylerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa