Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Spil Mahallesi’nde kısmi kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarda Yunusemre ilçesine bağlı Spil Mahallesi’nde kısmi kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başlandı.

        “Sorunumuzu bir kez dile getirmemiz yetti”

        Çalışmaları yakından takip eden ve konuyla ilgili görüşlerini bildiren Spil Mahalle Muhtarı Barış Baş, “32 hanemizde yaşayan vatandaşlarımızın büyük bir kanalizasyon sıkıntısı vardı. Normal hat evlerin altından geçiyordu ve vatandaşlarımız bu nedenle sorun yaşıyordu. Bu sorunumuzu sadece bir kez dilekçe vererek dile getirdik. Çok kısa süre içerisinde MASKİ ekipleri hızlı bir şekilde bölgede inceleme yaptı ve bugün itibariyle çalışmalar başladı. Vatandaşın mağdur olduğu sorunlar yeter ki dile getirilsin, belediye ekiplerimiz zaten anında müdahale ediyorlar. Mahallemizdeki çalışmalarından ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e, daire başkanlarımıza ve tüm MASKİ personeline canı gönülden çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa