Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi, 83 yaşındaki Fahriye Başaran’ın tekerlekli sandalye isteğini geri çevirmedi. Tekerlekli sandalyesini teslim eden belediye ekiplerine teşekkür eden Fahriye Teyze, "Mehmet Çerçi Başkanımızdan ve ekibinden Allah bin kere razı olsun” dedi.

        Yunusemre Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor. Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 83 yaşındaki Fahriye Başaran’ın tekerlekli sandalye isteğine duyarsız kalmadı. Belediye ekipleri, Fahriye Teyze’ye tekerlekli sandalyesini teslim etti. Teslimat sırasında duygusal anlar yaşayan Fahriye Başaran, “Uzun süredir yürüyemiyordum. Maddi imkânlarımız da sınırlı olduğu için kızım aracılığıyla birçok makama başvurarak tekerlekli sandalye talep ettim. Ama bir geri dönüş olmamıştı. Son olarak Yunusemre Belediyesi’ne başvurdum. Kısa sürede bana dönerek tekerlekli sandalyeyi getirdiler. Çok mutlu oldum. Artık rahat bir şekilde hareket edebileceğim. Mehmet Çerçi Başkanımızdan ve ekibinden Allah bin kere razı olsun” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa