Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında gençlere konser müjdesi verdi. Başkan Kayda, gençlik şöleninde ünlü şarkıcı Hande Ünsal’ın konser vereceğini söyledi.

        Salihli Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlediği, korona virüs salgını nedeniyle yapılamayan Gençlik Konseri, 2 yılın ardından bu yıl yapılacak. 18 Mayıs Çarşamba gerçekleştirilecek olan Gençlik Şöleni’nde Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Hande Ünsal’ın sahne alacak. Ünsal, sevilen ve popüler şarkılarını Salihlili gençler için seslendirecek.

        Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihlili gençleri, bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak için belediyenin Atatürk Caddesinde 18 Mayıs Çarşamba günü saat 20.30’da düzenleyeceği Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçısı Hande Ünsal konserine davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa