Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen kadınlar tenis turnuvasında şampiyon Nas Gürsel oldu.

        Salihli Tenis Spor Derneği tarafından düzenlenen kadınlar tenis turnuvası, Gümüşçayı Tenis Kortlarında gerçekleştirildi. 18 bayan tenisçinin katıldığı turnuvanın final maçında rakibini 20’lık sonuçla geçen Nas Gürsel turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Burcu Cirit 2. olurken, Selda Seçkin ise 3. oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara kupaları ise düzenlenen törenle verildi.

        Amaçlarının ilçede tenis sporunu daha üst seviyelere taşımak olduğunu belirten Salihli Tenis Kulübü Derneği Başkanı Güner Atagöz, düzenlenen turnuvanın bir ilk olduğunu söyledi. Kortların iyileştirilmesi durumunda hedeflerinin daha yüksek olacağını vurgulayan Atagöz, kendilerini bu imkanı sağlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa