Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emre SAÇLI/SALİHLİ (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Salihli ilçesinde, sahibi tarafından bir köpeğin sepetli motosikletin arkasına bağlanıp, koşturularak götürülmesi cep telefonuyla görüntülendi. Jandarma köpeğe el koyup, tedavisi için belediye rehabilitasyon merkezine teslim ederken, sahibi D.K. (50) hakkında ida adli işlem başlatılmak üzere tutanak tuttu.

        Olay, Salihli-Ödemiş kara yolu Allahdiyen Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bir sürücünün sepetli motosikletinin arkasına bağladığı köpeği, eziyet ederek götürdüğü anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde, köpeğin arkasına bağlandığı motosikletin hızına yetişebilmek için zaman zaman zor anlar yaşadığı da görüldü. Durumu gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, plakasından yola çıkarak motosikletin sürücüsünü tespit etti. Jandarma, sürücü D.K. hakkında 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatılmak üzere tutanak tuttu. Köpeğe ise el konulup, bir kamyonetle tedavi için Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülüp, teslim edildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Manisa / Salihli Emre SAÇLI

        2022-05-10 11:40:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa