Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de son 3 maçını kaybedip alt sıralara gerileyen ve matematiksel olarak küme düşme ihtimali olan Manisa Futbol Kulübü, cumartesi günü evinde oynayacağı Tuzlaspor maçına kilitlendi. Son haftayı bay geçirecek olan siyah-beyazlılar kendisi için son maç niteleğindeki Tuzla randevusunu kazandığı takdirde rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın kümede kalışını ilan edecek.

        Manisa FK, yenilgi ve beraberlik durumunda ise rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek. Teknik direktör Levent Bayraktar, Play-Off'u hedefleyen Tuzlaspor'la çok kritik bir maça çıkacaklarını söyledi. Manisa halkından destek beklediklerini belirten Bayraktar, "Biz kazanıp sezonu rahat bitirmek istiyoruz. Son 3 maçı maalesef kaybettik. Sezonun son maçına çıkıyoruz, kazanmaktan başka çaremiz yok. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz" dedi. DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2022-05-10 11:35:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa