Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, kültürsanat etkinlikleri çerçevesinde Engelliler Haftası’na özel olarak ‘Kalemle Kağıdın Düeti 3’ isimli resim sergisine ev sahipliği yaptı.

        Engelliler Haftası’na özel olarak düzenlenen ‘Kalemle Kağıdın Düeti 3’ isimli resim sergisi, Fatih Sergi Salonu’nda açıldı. Açılışa Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gökhan Kiriş, engelli dernekleri yöneticileri katıldı. Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından eserleri tek tek inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Ressam Ramazan Göktaş’tan eserler hakkında bilgi aldı. Sergide yer alan eserlerin 13 Mayıs’a kadar sanatseverlerin beğenisine açık kalacağını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Ressam Göktaş’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa