Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de son haftalara Play-Off umuduyla giren Manisa Futbol Kulübü hedefine ulaşamayıp ligde kalmayı bile tehlikeye soktu. Ankara Keçiörengücü'ne deplasmanda 2-1 yenilen siyah-beyazlılar son 3 maçta hiç puan alamadı. Son olarak evinde Balıkesirspor'u 3-0 mağlup eden Manisa FK, ardından Kocaelispor'a 2-1, Bursaspor'a 3-1 ve Ankara Keçiörengücü'ne yine 2-1 yenilerek alt sıralara geriledi. 

        Matematiksel olarak küme düşme ihtimali bile bulunun Ege temsilcisi, bu hafta evinde Tuzlaspor'la oynayacak. Manisa FK, 1'inci Lig'in son haftasını ise bay takım olarak geçirecek. Manisa Futbol Kulübü, Tuzlaspor'u yenerse düşme ihtimalini ortadan kaldıracak. Aksi sonuçlarda ise Manisa FK'nın kaderi rakiplerinin alacağı sonuçlara göre belli olacak. Bu sezon 4 farklı teknik adamın görev yaptığı Manisa FK, aldığı kötü sonuçların ardından geçen hafta teknik direktör Turgay Altay'ın yerine Akademi Direktörü Levent Bayraktar'ı getirmişti. DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2022-05-09 11:48:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa