Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yamaç paraşütü yaptıkları sırada teknik bir arıza nedeniyle düşen 2 paraşütçü hastaneye kaldırılırken, paraşütçülerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Olay, Saruhanlı'nın Çınaroba Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yamaç paraşütü yapmak amacıyla havalanan paraşüt pilotu C.G. ile yolcu olarak bulunan E.Y., uçuş sırasında yaşanan teknik arızadan dolayı düştü. Diğer paraşütçülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan paraşütçüler daha sonra hastaneye kaldırıldı.

        Saruhanlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan pilot C.G. ile yolcu olarak bulunan E.Y.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa