Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Anneler Günü nedeniyle 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’nda annelere ve anne adaylarına çiçek hediye etti.

        Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’nda annelere ve anne adaylarına çiçek hediye etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte birbirinden renkli 2400 çiçek vatandaşlara dağıtıldı.

        Başkan Çelik “Annelerimiz karşılıksız sevmenin, karşılıksız emeğin ve fedakârlığın yeryüzündeki abidesidir. Tek istekleri hatırlanmak, biraz sevgi ve saygıdır. Annelerin sağlam bireyler kadar, sağlam ailelerin de teminatı olması sebebiyle toplum sağlığı ve saadeti üzerinde derin hakları var ve onlar toplumun mimarlarıdır. Annelerimizi bir gün değil, bir ömür anmalıyız. Bu kutlu günde evlat sahibi olamayan, evladını bu vatana şehit vermiş annelerimizi ve anne yüzü göremeyip anası vatan olan yetimlerimizi de unutmuyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız. Hayatın tüm güzelliklerine layık olan, baş tacımız annelerimizin Anneler Gününü ’nü tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa